Ankaragücü taraftarından Faruk Koca'ya destek

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücü taraftarından Faruk Kocaya destek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2023 21:29

MKE Ankaragücü taraftarları, hakem Halil Umut Meler'e saldırdığı için tutuklanan ve görevinden istifa eden eski başkanları Faruk Koca'ya destek verdi.

Haberin Devamı

Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü'nün taraftarları, Halil Umut Meler'e saldıran eski başkanları Faruk Koca hakkında açıklamalarda bulundu.

"BAŞKANIMIZ VE ARMAMIZIN ARKASINDAYIZ"

Faruk Koca'ya destek veren taraftar grupları yaptıkları ortak açıklamada, TFF yönetimi ve hakem hatalarından şikayetçi kulüplerin bile Koca'ya sosyal medyadan saldırdığını belirterek, "Başkanımız, elindeki düdükleri silah gibi kullanan hakemlere karşı, kulübümüz ve camiamızın hakları adına ölçülülük sınırı aşılmışsa da sonuna kadar mücadele etmiş ve bizim gözümüzde, olmasını hiç istemesek de tepkisini göstermiştir. Bu olay umut ediyoruz ki futbol tarihimizde milat olur ve hakları yenen tüm camialar, TFF ve Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) suçlarını başkanımız Faruk Koca üstünden aklamaya çalışmazlar. Ankaragücü taraftarları olarak başkanımız ve armamızın arkasında olacağımızı kamuoyuna ilan ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!