Montella'dan Meler’in yaşadığı saldırıyla ilgili kınama mesajı: 'Üzülerek takip ettim...'

Güncelleme Tarihi:

Montelladan Meler’in yaşadığı saldırıyla ilgili kınama mesajı: Üzülerek takip ettim...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2023 15:40

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından mücadelenin hakemi Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyla ilgili kınama mesajı yayımladı.

Haberin Devamı

Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan Süper Lig maçının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın müsabakanın hakemi Halil Umut Meler’e fiziksel saldırıda bulundu.

Yaşanan bu saldırı sonrasında A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella kınama mesajı yayımladı.

Montella, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Dün akşam oynanan Süper Lig karşılaşmasının sonunda, FIFA hakemimiz Halil Umut Meler’e yapılan vahşi saldırıyı nefretle kınıyorum. Üzülerek takip ettiğim bu görüntülerin bir daha yaşanmamasını diliyor, sporda şiddetin asla yerinin olmadığını bir kez daha vurgulamak istiyorum. Meler’e acil şifalar diliyorum, yaşanan bu olayda hakemlerimizin yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Bakan Bak: Bu tip olaylara kesinlikle karşıyız ve prim vermeyeceğizGençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının hakemi Halil Umut Meler'e yönelik saldırı hakkında açıklamada bulundu. Bakan Bak, 'Hakemler üzerindeki baskıyı azaltmak için herkesin üzerine görev düşüyor. Herkesi sağduyuya çağırıyoruz. Bu tip olaylara kesinlikle karşıyız ve prim vermeyeceğiz. Süreci yakından takip ediyoruz. Gereği yapılacaktır.' dedi.

BAKMADAN GEÇME!